Whose is this song – Kinek a számát hallod? – Song Quiz


dalolvaangolul.hu - ingyenes zenés online angol nyelvleckék Hallgasd meg a dalokat, majd próbálj rájönni ki az előadójuk. Ha jól figyelsz, a dal refrénjéből is kihallhatod a címét. Keress rá a dalra, vagy arra, amit megértettél belőle, és győződj meg róla, hogy jól tippeltél. Ezek után már az előadót is könnyen megtalálod. Ellenőrizd a helyesírását is. A teszt csak helyes leírással fogadja el a válaszod! Sok sikert:)

Whose is this song? - Írd be a dal előadóját.

dalolvaangolul.hu - ingyenes zenés online angol nyelvleckék Írd be a neved, email címed, majd a hallott számok előadóinak nevét. A zárójelben lévő információk segítenek abban, hogy hány előadót kell kitalálnod, illetve hány szóból, illetve betűből áll a nevük. A teszt végén megtekintheted mennyit sikerült eltalálnod. Ha rájössz melyiket rontottad el, végezd el újra a tesztet. Sok sikert:)

Név Email


dalolvaangolul.hu A következő kvízben azt kell kitalálnod hol hallhatod a megadott dalokat. Lehet egy film vagy reklám betétdala. Sok sikert!:)


dalolvaangolul.hu IRATKOZZ FEL TOVÁBBI INGYENES NYELVLECKÉKRE (dalszövegek, nyelvtani magyarázatok, gyakorló feladatok, tesztek).


Vissza az oldal tetejére

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Loading...